Over N-Mrii

‘N-Mrii’ in het logo van ‘N-Mrii Stress Solutions’ staat voor de Engelse fonetische variant van Anne-Marie.

En dat is mijn naam! Anne-Marie van der Winden (1969), woonachtig in Zuid-Limburg samen met mijn man Helmut, dochter Amanda, de energieke Indian dog “Sky”, de jonge ‘Luna’ (kruising Indian dog en Zwitserse herder) en twee katten die meestal luisteren naar de namen Romeo en Julia.

Mijn missie

Elke dag een klein beetje minder stress…‘ Dat is mijn missie!

Veel stress is onnodig

Ik heb altijd een bovengemiddelde interesse in stress gehad. Zelf heb ik de nodige stressvolle periodes en situaties meegemaakt en ook om me heen zie en spreek ik veel mensen in periodes van meer en minder stress. Wat mij intrigeert, is dat veel stress onnodig is. Mensen met stress reageren vaak onhandig doordat ze zichzelf klem zetten in hun emoties en gedachten en niet meer in staat zijn zich in te leven in de ander of afstand te nemen van de situatie. Die reactie verergert de stress veelal waardoor een vicieuze cirkel kan ontstaan.

Omgaan met stress kun je leren

In mijn loopbaan heb ik ervaren dat diverse oorzaken tot werkdruk en werkstress kunnen leiden. Voor mij is hard werken een manier om mezelf neer te zetten. Ik vind het belangrijk iets toe te voegen aan een organisatie en goede resultaten te halen. Daarbij past het leveren van hoge kwaliteit en het nakomen van afspraken helemaal bij mij; snel, compleet en weloverwogen. Hierbij krijg ik energie van het samen bereiken van resultaten en het enthousiasmeren van collega’s. Met name de hoge eisen die ik aan mezelf stel, mijn directe communicatie en mijn kritische blik op ideeën zorgden regelmatig voor stress. Ook collega’s en medewerkers vertoonden regelmatig stress. Deadlines, targets, projecten, irritante collega’s, vervelende klanten, zeurende bazen, lange werkdagen, niet nakomen van afspraken, onduidelijke doelen, waan van de dag en ga zo maar door. Genoeg redenen om stress te hebben. Mijn trainingen heb ik gebaseerd op mijn eigen ervaringen met werkdruk en (werk)stress en de worsteling die ik zag bij degenen die ik heb begeleid. Ik heb gekozen voor een concrete en praktische aanpak; waarbij je de uitdaging met jezelf kunt aangaan om denkpatronen te veranderen, om beter te leren omgaan met werkdruk en om vaardigheden eigen te maken om effectiever te communiceren. Ik ben ervan overtuigd dat je hierdoor meer werkgeluk en (werk)plezier kunt ervaren. En dat gun ik iedereen!

Mooie en dankbare uitdaging

Ik vind het een mooie en dankbare uitdaging om leidinggevenden en medewerkers die werkdruk en (werk)stress ervaren (en van zichzelf weten dat ze hier handiger mee om zouden kunnen gaan), te ondersteunen in het ontwikkelen van hun vaardigheden die leiden tot meer balans, ontspanning en geluk.

Ervaring

Ik heb ruim 25 jaar in de financiële dienstverlening gewerkt waarvan de laatste 15 jaar als manager bij verschillende grote organisaties. Hierbij heb ik de leiding gehad over commerciële afdelingen waarbij het sturen op verkoopresultaten, klanttevredenheid en kwaliteit mijn dagelijkse routine was.

Naast stressmanagementtrainingen geef ik communicatietrainingen en leiderschapstrainingen volgens de methode van ‘de Galan’ en houd ik me bezig met (team)coaching en advies op gebied van stressmanagement-, communicatie- en leiderschapscompetenties.

Wil je meer weten over mij en mijn aanbod? Kijk dan op Minder stress op het werk!

Wil je wekelijks N-Mrii’s Stressblog ontvangen? Vul dan je mailadres rechtboven aan deze pagina in.

N-Mrii

%d bloggers liken dit: