Enjoy beautiful moments

Op de één na kortste dag van het jaar wil ik iedereen plezierige feestdagen wensen en een gezellig en liefdevol 2020! Daarnaast wil ik je bedanken dat je mijn blogs leest…!

Deze dagen werp ik samen met mijn man en dochter, tijdens een gezellige maaltijd, een blik op het afgelopen jaar. Dan vertellen we elkaar alle mooie, leerzame en belangrijke momenten. Veel zijn we alweer vergeten maar komen weer naar boven als we alle herinneringen ophalen. Dat zorgt voor hilarische momenten. En nu al een glimlach op mijn gezicht!

Daarna beschrijven we elkaar ook onze goede voornemens. Die van mij zullen heel klein zijn dit jaar. Iets in de trant van mijn motto ‘Less is more…’. Mijn man neemt dat letterlijk door onze overvolle garage op te gaan ruimen. Die van onze dochter zullen groot en spannend zijn. Ze gaat een paar maanden aan een universiteit in Indonesië studeren. Wat zal het (heerlijk) stil worden in huis…

Fijne kerst en tot volgend jaar!

N-Mrii

Elke dag

een klein beetje

minder stress…

N-Mrii

N-Mrii staat voor Anne-Marie. Geboren in 1969 en woonachtig in het prachtige Zuid Limburg. Mijn missie "Elke dag een klein beetje minder stress!" Meer lezen over mij? Kijk dan op http://minderstressophetwerk.nl/Over-N-Mrii/

Wil jij reageren? Schrijf hieronder jouw mening!

%d bloggers liken dit: