I proudly present….

Voorjaar 2016… Vol spanning zit ik aan de telefoon met een toptrainer. Een paar weken ervoor heb ik haar gevraagd mijn toenmalige site door te lezen. Ze gaat me nu van feedback voorzien. Wat mij het meest is bijgebleven was de volgende opmerking ‘Anne-Marie, wees niet te ongeduldig! Het duurt zo’n drie tot vijf jaar om je bedrijf lopend te krijgen. Daarnaast evolueert het zich in de eerste jaren.‘ Het klopt dat het mij nooit snel genoeg gaat. Aard van het beestje, zal ik maar zeggen. In stress-termen wellicht type-A-gedrag. šŸ˜‰ Gelukkig heb ik daarin een stuk rust gevonden. Ik ben inmiddels zo’n vijf jaar aan het ondernemen en de trainer blijkt helemaal gelijk te hebben.


Elke dag een klein beetje minder stress…

Sommigen van mijn aannames klopten niet toen ik startte. Ik begon met het aanbieden van coaching en trainingen op het gebied van stressmanagement. Hoewel stress nog altijd de basis vormt van mijn bedrijf en mijn motto ‘Elke dag een klein beetje minder stress…’ nog steeds mijn drijfveer is, heb ik nu een andere kijk op stress. Ik richt me niet meer alleen op stress, veerkracht en stressmanagementcompetenties bij de individuele medewerker. Ik hou me ook bezig met de dynamiek en de samenwerking binnen teams en het leiderschap binnen organisaties. Want die hebben een aanzienlijke invloed op het functioneren en de stressbeleving van medewerkers. Mijn aanbod is nu vollediger.


Ik creƫer beweging bij leiders, medewerkers en teams die vast (dreigen te) lopen, zodat ze weer (samen) vol vertrouwen uitdagende situaties kunnen aanpakken en voldoening ervaren in hun werk.

Samengevat creĆ«er ik beweging bij leiders, medewerkers en teams die vast (dreigen te) lopen, zodat ze (samen) weer vol vertrouwen uitdagende situaties kunnen aanpakken en voldoening ervaren in hun werk. Met die missie sta ik elke dag op! Ik vind het een cadeautje om met een coachee of team te onderzoeken hoe ze zichzelf klemzetten in bepaalde situaties. Vervolgens vanuit hun ‘machteloosheid’ (‘ik kan er niets aan doen’, ‘het ligt aan de ander’) naar het omslagpunt toe te werken waarin ze ervaren dat ze zelf een aandeel in het ‘probleem’ of uitdaging vormen. Dat een coachee of team beseft dat ze geen ‘slachtoffer’ (meer) zijn maar, als onderdeel van de oplossing, invloed hebben op de situatie. Dat moment bepaalt de kentering. Beweging start met het (door)zien van patronen in het eigen (herhalende) gedrag en denkpatronen. Daarbij is het aangehaalde probleem vaak een symptoom van een onderliggend probleem dat eigenlijk zou moeten worden aangepakt. Vragen als ‘Waar gaat het nu eigenlijk echt over?’ en ‘Wat wordt hier nu niet besproken?’ helpen dan om bij de kern te komen. Bewustwording creĆ«ert beweging. Daarbij vertrouw ik op de langere termijn liever op een kleine krachtige stroom bij een medewerker, team of organisatie dan op Ć©Ć©n grote tijdelijke golf die weer snel wegebt.

Het ondernemerschap geeft mij dus veel voldoening. Mijn aanbod en ik zelf blijven continu in beweging. Trots ben ik dan ook op mijn vernieuwde website (MINDERSTRESSOPHETWERK.NL) met frisse lay-out, complete pijlers en de bijgewerkte trainingsmogelijkheden en coachopties op het gebied van leiderschap, effectiviteit en veerkracht. Maar ik ben er nog niet… Want ‘Never a dull moment’ zou de titel van mijn boek kunnen zijn.

Corona maakt het zelfstandig ondernemerschap immers uitdagender en zorgt voor een doorontwikkeling van mijn activiteiten. Blij ben ik dan ook met de online trainingen en online coaching die ik nu aanbied. Ja, zelfs online communicatietrainingen! Het vergt als trainer een heel andere insteek; korte oefeningen en een interactievere methode van theoretische kennis, zodat iedereen de aandacht erbij houdt. Als kers op de taart heb ik mijn eigen online academy opgezet onder de naam N-Mrii’s Online Academy (MINDERSTRESSOPHETWERK.ONLINE). Supergaaf!

De eerste online training genaamd ‘De Time Management Formule!’ komt de komende weken in twee varianten beschikbaar. Deze training zit boordevol tips, tricks, checklists, oefeningen, filmpjes en bonusmateriaal. Wat levert het jou op? Tijdwinst. Overzicht. Structuur. Rust in je hoofd. Energie aan het einde van de werkdag. Grip op je werk en ga zo maar door. Deze training in opbouw wordt wekelijks voorzien van een nieuw hoofdstuk. Nieuwsgierig?

Kortom, het zelfstandig ondernemerschap blijft op elk moment uitdagend!

Wil jij werken vanuit overzicht, structuur? En tijd en energie overhouden? Volg dan de online training De TM-Formule!’. Keuze uit twee varianten; De TM-Formule COMPLEET en De TM-Formule EXCLUSIEF.

Wil je eerst contact? Vul dan onderstaand formulier in.

Kijk op de site voor meer informatie over incompany trainingen en coachingsmogelijkheden!

N-Mrii

N-Mrii staat voor Anne-Marie. Geboren in 1969 en woonachtig in het prachtige Zuid Limburg. Mijn missie "Elke dag een klein beetje minder stress!" Meer lezen over mij? Kijk dan op http://minderstressophetwerk.nl/Over-N-Mrii/

Wil jij reageren? Schrijf hieronder jouw mening!

%d bloggers liken dit: